Prisfest 2016

Mandag den 28. november 2016 uddeltes LIVIAfondens priser for femte gang. Forud for prisfesten afholdte LIVIAfonden konferencen Stories of hope. Her deltog dette års og tidligere nationale og internationale prismodtagere og eksperter.

LIVIAprisen uddeles som støtte til mennesker og mindre projekter, der arbejder dedikeret og kreativt på at åbne en svær samfundsmæssig konflikt, bringe dialog eller forsoning undervejs i en eksplosiv eller fastlåst konflikt og inspirere andre til at arbejde med ikkevoldelig konfliktløsning.

”Der er behov for at opmuntre og sætte fokus på de mennesker, der har mod til at agere uden vold i barske konflikter, ja selv i borgerkrige. Både for at anerkende deres arbejde og for at inspirere andre til at vælge de fredelige og intelligente løsninger,” siger Else Hammerich, bestyrelsesmedlem i Liviafonden.

Til prisfesten i 2016 uddelte LIVIAfonden en national og en international pris samt en global hæderspris. Årets tre vindere favner bredt med fredsmægleren William Ongoro fra Sydsudan, asylprojektet Trampolinhuset fra København og et internationalt netværk af kvinder for fred. Alle udmærker de sig ved at handle med mod og omtanke i en voldsomt urolig tid – på hver deres måde. Ved prisfesten hyldede vi prismodtagerne og deres arbejde med musik, tankevækkende fortællinger, stærke billeder og filmklip.

Se flere billeder fra konferencen og prisfesten her.

Livia - Stories of Hope & Prisfest 2016 130

Pressemeddelelse for prisfesten