Lorem

VORES ARBEJDE

LIVIA Fonden er sat i verden for at udbrede kendskabet til konstruktiv konflikthåndtering. Vi arbejder for at synliggøre organisationer, både i Danmark og internationalt, der viser at svære samfundskonflikter kan løses med dialog og kreativitet.

Hvor mennesker er sammen, opstår konflikter. De hører med til livet og er nødvendige, for at vi kan lære at omgås hinanden. Der findes ikke to ens konflikter. Det enkelte menneske, den enkelte kultur og subkultur og den samfundsmæssige sammenhæng sætter sit præg på hvert eneste sammenstød. Læs mere om konflikthåndtering her eller læs en af vores artikler om konflikter ved at klikke på en titel nedenfor.

I november 2016 afholdt vi i forbindelse med vores prisfest konferencen Stories of Hope. Til konferencen var tidligere og nuværende samt nationale og internationale prisvindere og nominerede særligt inviterede og over to dage udvekslede vi ideer, undersøgte og udviklede nye og gamle veje til ikkevoldelig konfliktløsning. Læs mere om konferencen her eller læs en af historierne ved at klikke på en titel nedenfor.

LIVIA Fonden uddeler priser, til mennesker eller organisationer der håndterer svære konflikter på en ikkevoldelig, kreativ og konstruktiv måde. Prisen gives i København ved en prisuddeling. Læs mere om prisuddelingen her eller læs om de tidligere prisuddelinger, prismodtagere og nominerede ved at klikke på et årstal nedenfor.